Csak egy jelölés… A legjobbnak pedig 2 millió forint - Új határidő a Junior Prima díj sajtó kategória jelölésére

Örömmel jelentjük be, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Junior Prima Díj sajtó kategóriájának jelölési határidejét 2015. október 15-ig meghosszabbítottuk. A jelölésre felkért szakemberek idén is már számos tehetséges fiatalt tartanak érdemesnek a díjra. A legjobbnak járó jutalom 2 millió forint és egy különleges kisplasztika lesz. 2015. szeptember 23., szerda 21:37


A tét továbbra sem kevesebb, mint a szakmai zsűri által díjazottak részére személyenként nettó 2 millió forint pénzjutalom valamint egy, kifejezetten erre az alkalomra tervezett kisplasztika. A szakmai elismerés elévülhetetlen érdemei mellett tehát egy kiemelkedően komoly anyagi támogatásban is részesülnek a díjazottak.     

A KAVOSZ Zrt. 2015-ben is a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket kérte fel, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar sajtóban dolgozó fiatalokat, akik közül egy szakmai grémium választja ki a legkiválóbbakat.
Lap tetejére